keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Lupaus

Kuulostaa tuo otsikko ihan kirjan nimeltä. Mutta saatuani innoituksen ystäväni, opiskelukaverini Tetan blogista, päätin aktivoitua taas kirjoittamaan tätä(kin).
Vuodenvaihteessa, kun jään töistä 3 kuukaudeksi kouluttautumisvapaalle, pitää ehkä olla joku henkireikä, onhan sitä sen verran "esiintyjä" ja yleisön kipeä. Jep.

Samalla kun kiitän Tetaa inspiksestä ja esimerkistä ja rohkenen, siitäkin huolimatta, että nainen on Taiteilija ja mie niin amatööri ja aloittelija valokuvauspuuhissa kuin vain voi olla, laittaa tähän linkin ensimmäisiin kuviin, joita olen saanut aikaiseksi laittaa Flickriin. Järjestelmäkameran ostin about kk sitte, viimeksi sellainen ollut käytössä joskus 15 vuotta sitten.

Tänään ohjelmassa on todella nopea ja ekologinen matka Petroskoihin. Se onnistuu menemällä Lahden Konserttitaloon, jonka 80-luvun tyyli henkii itää. Nuori Sinfonia esittää vielä Tshaikovskin Talvisinfonian! Davai!

3 kommenttia:

  1. Hei itekkin aloin taas vasta viime keväänä kuvaan uudestaan kun ostin digijärkkärin. Harjoitus tekee mestarin paitsi että mä en osaa vieläkään kirjoittaa mut ei se mitään.
    Hauskan kotoisan näkönen baari oli sulla kuvissa, onko toffolasta vai lahessa! Jotenki tuli kotoinen torniofiilis että tuolla vois istua koko päivän niinko ennen vanhaa.
    ps.mie aloitan vuoden vaihteessa tekee 80% vaan töitä, tänään sain vahvistuksen. Vuoden verran saan olla hieman relammin, makeeta.

    VastaaPoista
  2. Kuvissa on Kassan baari Toffolan Tikkalassa. Mieki oon sen osaomistaja! Tervetuloa käymään...oli vähän hiljaista, kun otin kuvat viime la-iltapäivänä. Sinne vaan istumaan, jos kerran downshiftaat! (Ehkä vähän ärsyttävä sana, mutta sitähän me tehdään.)

    VastaaPoista
  3. Muistin ko joskus puhuit siitä ostamisesta ja mietiskelinkin onko tämä nyt se. Minusta siinä on ainakin kuvan kautta jotain sellaista kotoista Jesperi-henkeä. Nainen on yrittäjä, fantsua.

    VastaaPoista