keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Painajaista

Blogiin kirjoittaminen ei meikäläisen julkaisukynnyksellä ole mikään helppo juttu. Ihan kuivunuthan tää on. Facebookissa ja Twitterissä kyllä pohdin ja jaan linkkejä päivät pitkät, mutta blogin epäreaaliaikaisuus sekä vähät lukijat ovat vieneet mielenkiinnon. Sekä tietty se, että kielipoliisi miussa haluaisi, että teksti on täällä vimpanpäälle hiottua, on linkkejä, kuvia, poleemista tarinaa. Daa.

Lasken kirjoituskynnystä, katsotaan mitä tapahtuu - vai tapahtuuko mitään?

Tänään(kin) kirjoitin Facebookkiin. Tällä kertaa näin:

"vika on varmaan miussa, mutta en halluu lukkee sellaista kirjaa, jonka takakannessa kuvaillaan sen olevan "nuoren naisen aistillinen odysseia" ja "kirjallinen kohutapaus". Sekö on tätä keski-iän kyynisyyttä. En myöskään voi lainata sellaisten kirjailijoiden kirjoja, jotka ovat aikakauslehdissä tilittäneet ahistustaan, kuten vaikka Jari Järvelä.

Suositelkaapa joku ilman imeliä takakansipainituksia jotain kepeää dekkarisarjaa tyyliin Rei Shimura ja Naisten etsivätoimisto ja hyviä romaanejakin saa suositella. Mutta ei saa olla "odysseia" eikä "venyttää kirjallisen ilmaisun muotoja" - vaan ihan luettavaa tekstiä, johon voi tempautua! t. lomalainen"

- ja sain hetkessä parisenkymmentä vastausta ja suositusta. Facebookin valtava käyttäjämäärä vain rulettaa.

Miksi siis pitäisin blogia...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti